06 13735510
info@iselledesign.nl

Iselle Bastiaanssen

Geboren in 1982 in ‘De Polder’. Een klein uitstapje naar Leeuwarden gemaakt voor mijn opleiding tot Retail Manager. Na het behalen van mijn diploma in 2005 weer terug naar mijn roots.
Mijn carrière ben ik gestart als Inkoper bij Wehkamp en Wibra, waar ik Private Label collecties ontwikkelde. Hoewel ik mijn commercialiteit en creativiteit hier goed in kwijt kon, bleef het kriebelen…
In 2016 ben ik mijn droom achterna gegaan en gestart met de opleiding tot Grafisch Ontwerper. Een tweede diploma op zak, een man en drie prachtige kinderen verder, ben ik inmiddels gestart met mijn bedrijf Iselle Design.
Nuchter, hart voor design en een echte samenwerker, dat is wat mij kenmerkt.
Zin om samen aan de slag te gaan? Laat van je horen!

Werkwijze Iselle Design

1. Contact
Samen gaan we om tafel bij jou of bij mij om te kijken naar jouw wensen. Neem  voorbeelden mee van wat je aanspreekt of juist helemaal niet aanspreekt. Dit geeft mij een startpunt van waaruit ik begin.
2. Offerte
Na ons gesprek maak ik een offerte, deze stuur ik jullie toe om akkoord te geven. 
3. Schetsen
Je ontvangt van mij de eerste ontwerpen, afhankelijk van de opdracht is dit één of zijn het meerdere schetsen. We bespreken deze schetsen en met deze op- en aanmerkingen ga ik terug naar de tekentafel.
4. Definitief Ontwerp
Voordat we bij het definitieve ontwerp komen zal er nog een contactmoment zijn over de voortgang van het proces. Als alles verwerkt is, is het ontwerp helemaal zoals aansluit bij jouw wensen.
5. Oplevering
Het definitieve ontwerp wordt naar je verstuurd in de gebruikelijke bestandstypes. Drukken kan gedaan worden via Iselle Design of door een drukker naar keuze.